Proeverij & rondleiding bij Betuwse Fruitstokerij

stokerij-lubberhuizen

In samenwerking met Lubberhuizen ‘ de fruitstokers’ uit Varik is er een verrassend arrangement samengesteld. Na de proeverij en rondleiding is er een uitgebreide barbecue op evenementenlocatie Boerengoed in Enspijk. Een echt Betuws uitje! 

De workshop wordt geleid door broers Bas en Joost Lubberhuizen. Samen bestieren zij de stokerij die sinds 2003 bestaat in het Betuwse plaatsje Varik. Stokerij Lubberhuizen distilleert het beste versgeplukte, onbespoten fruit uit de Betuwe (ookwel de fruitgaard van Nederland genoemd) tot Eau de Vie van de allerpuurste kwaliteit. Het hele productieproces van rijping tot bottelen komt aan bod. De broers Lubberhuizen vertellen hun gedeelde passie tijdens een vullend 2 uur durend programma. Daarbij wordt er ook geproefd van de verschillende likeuren en komen de nodige anekdotes aan bod in het proeflokaal. Na deze korte proeverij wordt er een bezoek gebracht aan de naastgelegen Dikke Toren. Vanuit dit uitkijkspunt heb je prachtig uitzicht over de Waal en het rivierlandschap. 

Na dit gedeelte van het programma wordt de route ingezet naar het Boerengoed in Enspijk. De tocht brengt je door idyllische dorpjes langs de rivier, naar het Betuwse platteland. Hier wordt het gezelschap hartelijk verwelkomt in één van de landelijke locaties op de verbouwde boerderij. Tijdens de uitbreide BBQ kan er uitvoerig worden gereflecteerd over de workshop en proeverij. Er wordt voor het gezelschap op houtskool gebakken.

Dagindeling arrangement

Gezellig samen zijn en smakelijk genot tijdens de rondleiding en proeverij. Afsluiten met een heerlijk uitgebreid diner met BBQ. Het arrangement neemt in totaal 4,5 uur in beslag en is als volgt ingedeeld:

  • 13.30 uur. Ontvangst bij Stokerij Lubberhuizen in Varik voor de rondleiding en kleine proeverij waarbij het beklimmen van de Dikke Toren een onderdeel is.  
  • 15.30 uur. Vertrek richting het Boerengoed in Enspijk. Onderweg passeer je verschillende idyllische dorpjes aan de dijk van rivier de Waal, hartje Betuwe.
  • 16.00 uur. Ontvangst met borrel en een nootje op een van de landelijke locaties. 
  • 17.00 uur. Start van de uitgebreide BBQ. 
  • 19.00 uur. We sluiten af met voor de liefhebbers een kopje koffie of thee.

Let op:* De onbeperkte dranken tijdens het arrangement bestaat uit tapbier Hertog Jan, 5 verschillende wijnen, fris, koffie en thee. 

Gezellig uitje met vrienden of collega's

Arrangement is een unieke invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of reünie. In een ongedwongen sfeer samenkomen en borrelen. Daarnaast wordt er ook wat geleerd over de productie van het een ambachtelijke drank. Maar ook vriendenuitjes, familiereünie, vrijgezellenfeest uitje vormen de perfecte basis voor dit unieke groepsarrangement. 

Tijd:

5,5 uur

Prijzen:

Volwassenen:
€74,50 p.p.
Min aantal personen:
15

Vanaf 18 jaar.

Extra's:

Appelkruimeltaart met slagroom
€ 3,50 p.p.
Petit fours
€ 2,50 p.p
Gesorteerd gebak
€ 3,75 p.p.
Worsten- en saucijzenbroodjes
€ 3,25 p.p.
Puntzak friet
€ 3,50 p.p.
Versgebakken kipsaté met kroepoek en satésaus
€ 3,75 p.p.
Broodjes frikandel en kroket
€ 3,50 p.p.
Boerderij ijs na
€ 3,75 p.p.
Ijs- & bavaroistaarten buffet
€ 7,50 p.p.
Chocolademousse & vanille-ijs
€ 5,50 p.p.

Bekijk ook:

€ 48,50 p.p.​

€ 45 p.p.​

€ 39,50 p.p.​

€ 47,50 p.p.​

Informatie aanvragen – Proeverij & rondleiding bij Betuwse Fruitstokerij

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar je verstuurd.

Als je aanvraag verstuurd is, ontvangt je per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.