kerstspecial-spareribsavond

10 november – onbeperkte BBQ avond

48.50

Spareribsavond Deluxe (onbeperkte volledige BBQ) op 10 november van 16.30 tot 21.00 uur voor €48,50 per persoon. Onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs.

 

Op voorraad

10 november – onbeperkte BBQ avond

Beschrijving

Nieuwe editie van de beruchte Spareribsavond deluxe!

Naast onze welbekende spareribs, is er ook keuze van ander gerookt vlees van de BBQ. Geniet op zondag 10 november van 16.30 tot 21.00 uur op deze culinaire avond.
In deze gezellige zomermaand gaan we gezellig in de tuin alle feestlocaties met hun eigen buitenruimtes uitgebreid barbecueën. Naast de spareribs, worstjes, speklappen, Black Angus runderhamburgers, kippendijen, salades, stokbrood met kruidenboter en verschillende sauzen. Vegetarisch menu of allergieën? Geef dit aan bij je bestelling in de notities.

De toegangsbewijzen kosten €48,50 per persoon. Onbeperkt eten en drinken inclusief een dessert! Voorgaande edities waren allemaal snel uitverkocht. Wacht dus niet te lang met het kopen van de toegangsbewijzen. Vlees en groentes worden bereid op de houtskool BBQ. Gegarandeerde kwaliteit van onze specialiteiten op de BBQ. Het vlees van de spareribs valt direct van het bot af. Kluiven van de botten is niet nodig, eet onze ribs gemakkelijk met mes en vork. Met de speciale laksaus een absoluut de beste spareribs die je zal proeven.

Voorwaarden voor de onbeperkte BBQ avond:

  • Dranken zijn inclusief in prijs onbeperkt per persoon (tapbier Hertog Jan, huiswijnen, alcholvrij bier, fris, koffie, thee)
  • Onbeperkt genieten van het lopend buffet.
    Het buffet vullen we aan met: spareribs, kippendijen, speklappen, kipsaté, Black Angus runderhamburgers, worstjes, 4 verschillende frisse salades, stokbrood met kruidenboter, friet en verschillende sauzen.
    Vegetarisch menu is mogelijk (laat dit ons vantevoren weten!).
  • Zondag 10 november van 16.30 tot 21.00 uur onbeperkt eten en drinken
  • 1 Dessert per persoon is inclusief in de prijs
  • Kindertickets 6 t/m 12 jaar half tarief à €22,25. Kindertickets 2 t/m 5 jaar €7,50. Veel vertier op de boerderij op met het springkussen, skelters, voetbalkooi en in het hooi.
    (Bestel de kindertickets apart in de webshop)

Kom ook genieten van heerlijke gerookte vleesgerechten. De beste barbecue specialiteiten gebakken op onze houtskool BBQ’s. Er wordt gebakken door onze ervaren bakkers.

Betaal direct online. Laat in de notities weten of er nog eventuele allergieën, dieetwensen of andere opmerkingen m.b.t. tafelindeling zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “10 november – onbeperkte BBQ avond” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvragen
Arrangement op maat